Costa Brava fakultatív programok

COSTA BRAVA-MARESME Fakultatív kirándulások 2019.

Az árak tájékoztató jellegűek. Magyar nyelvű idegenvezetés 25 fő felett, ennek hiányában a garantált programokon több nyelven (pl. angol, német, francia) történik az idegenvezetés. Gyermekkedvezmény van a legtöbb programon.

BARCELONA PANORAMICA, GÜELL PARK + SZÖKŐKUTAK (49,50€):
Délutáni-esti kirándulás a katalán fővárosba. A fontosabb nevezetességeknél megállókkal (Sagrada Familia templom, Montjuic-hegy, Rambla sétálóutca). A város jelképévé vált mozaik szalamander-szobrot, kígyózó mozaik-padsort, Gaudi mézeskalács-házait a Güell-parkban sétálva láthatják (belépő az árban). (Güell parki belépő nélkül 40€, ebben az esetben a park nyilvános területére juthat be). A program a Montjuic-hegyen a zenés szökőkútjáték megtekintésével zárul. (Kora délután induló program, hazaérkezés 23 óra körül). 
 
BARCELONA - CAMP NOU EXPERIENCIA (58€):
Barcelona leghíresebb focicsapatának szentélyébe látogatnak, az FC Barcelona Stadionját és Múzeumát járják be (lelátó, kupa-gyűjtemény, vendégcsapat öltözője, kápolna, pálya, tudósító-helyek, üzlet), egyéni ritmusban (belépő az árban). Majd szabadidő a városközpontban. Sétáljanak a fantasztikus hangulatú Ramblán, fedezzék fel a Gótikus negyedet, térjenek be a híres Boqueria piacra. (Indulás a délelőtti órákban, hazaérkezés kb. 17ó.)
 
MONTSERRAT (48€):
Látogassanak el a különleges “Fűrészfog-hegyre” épült zarándokhelyre, Montserratba. Bencés kolostora évszázados hagyományokkal rendelkezik. A bazilikában található a híres “Fekete Madonna”, Katalónia védőszentje. Csodatévő képességét számos legenda meséli. A hegy lábától az apátságig fogaskerekűvel kapaszkodnak fel. A templom-látogatáson túl ne hagyják ki az adio-vizuális termet, likőrkóstolást, (belépő az árban), felfedező sétát a csodálatos panorámájú Nemzeti Parkban. Az apátság adományi múzeuma El Greco, Caravaggio, Chagall, Dali, Miró, Picassó műveit rejti. (Múzeumi belépővel 52€). (Hazaérkezés kb. 17 ó.)
 
SPANYOL EST itallal (pezsgő, sangria) 35€.
Felejthetetlen estét nyújt egyedülálló hangulatával a program. Élő gitárzenét hallgatnak, a fergeteges flamenco-showt látnak kiváló táncművészek közreműködésével, de az este folyamán a vendégek is táncra perdülhetnek. A program foglalható vacsorával is, 50€. (Visszaérkezés éjfél után)
 
DALI VILÁGA, FIGUERAS + PUBOL (múzeumi- és ékszer kiállítási belépőkkel) (56€)
Figuerasban, Salvador Dali szülővárosában található a világhírű színház-múzeum, (a tárlat még a mester életében megnyitott, azt maga rendezte), amit meglátogatnak. A kirándulás másik felében Pubol településen Dali és felesége egykori lakhelyét, vidéki kis kastélyát keresik fel. 
(Hazaérkezés kb. 18ó.) 
 
RUPIT – BESALÚ (53€):
Autóbuszos kirándulás Katalónia belsőbb területeire. Meglátogatják Rupit-ot, egy gyönyörű középkori városkát, melybe máig egy kis függőhídon át jutnak be. A másik középkori műemlékváros Besalú, melyet meglátogatnak. Az ebédet (részvételi díj tartalmazza) egy fogadóban költik el. (Hazaérkezés kb. 18ó.) 
 
ANDORRA (58€) shuttle(transzfer):
A középkorú hangulatot sugárzó törpeállam a Pireneusok romantikus völgyében fekszik, a francia és a spanyol határ között. Ismert gyönyörű tájairól, valamint kedvelt bevásárlóparadicsom adómentessége miatt. Európa legrégebbi parlemenje is itt található. Andorrában kb. 3-4 órát tartózkodnak. Személyi igazolványukat /útlevelüket ne felejtsék el magukkal vinni! (Korai indulás után hazaérkezés kb. 21 órakor.)
 
MARINELAND (29€)
Katalónia első ilyen jellegű szabadidőparkja fantasztikus delfin show-val, fókákkal, papagáj show-val, valamint vizicsúzdákkal. A park egy része külön gyerekeknek van kialakítva. Megközelítés naponta több alkalommal induló ingyenes autóbuszokkal, melyeket a belépő felmutatásával tudnak igénybe venni.
 
PORT AVENTURA (69€):
Ez a hatalmas Vidámpark-komplexum Salouban (Barcelonától kb. 100 km-re délre), a Costa Douradan található. A részvételi díj tartalmazza az egész napos belépőt és a transzfert. A parkban MEDITERRÁNIA-POLINÉZIA-KÍNA-MEXIKÓ-és a VADNYUGAT együtt tárul Ön elé attrakcióival, show-műsorokkal. Sorban állás előfordulhat, a kijelzőkön tájékoztatnak a várakozási időkről. A parkba hivatalosan étel-italt nem szabad bevinni. (Az egész napos program után hazaérkezés kb. 21ó).
 
F.C. B A R C E L O N A FUTBALLMECCS:
Minden hazai pályán játszott mérkőzésre szerveznek kirándulást Barcelonába, amely a belépőt és az autóbusz-transzfert tartalmazza.

A pontos árakról és feltételekről a telepített képviselő ad tájékoztatást, jelentkezni is nála lehet. A kirándulásokat a Sol Travel együttműködő spanyol partnerirodái szervezik, kizárólagos felelősséggel, minden felmerülő problémát a helyszínen lehet megoldani, utólagosan Magyarországon erre nincs mód.

Costa Brava fakultatív programok Costa Brava fakultatív programok Costa Brava fakultatív programok Costa Brava fakultatív programok Costa Brava fakultatív programok