Bemutatkozás

Kedves Leendő Utasunk!
 
Ha a profin megszervezett utazások szerelmese, akkor a lehető legjobb helyen jár, hiszen 26 éves múlttal rendelkező cégünknél felsőfokú idegenforgalmi végzettséggel és több nyelv ismeretével rendelkező kollégáink várják, hogy elrepítsék Spanyolországba, Portugáliába, Mexikóba, Kubába, Dominikai- Köztársaságba vagy akár az egzotikus Jamaikába.
 
We speak English! Wir sprechen Deutsch! Hablamos en espanol! Говорим по-русски!
 
Csak szállásra lenne szüksége? Vagy már csak a repülőjegye hiányzik az utazáshoz? Nálunk mindezt beszerezheti, külön-külön vagy akár egyben is. Segítségre lenne szüksége a repülőtérre való eljutáshoz? Foglaljon transzfert Nálunk! Foci utak? Foglaljon utat Nálunk FC Barcelona, Real Madrid CF és a többi spanyol sztárcsapat mérkőzésére! Technikai sportok? Nem akadály! Forma 1 és Moto GP Spanyol Nagydíjak várnak Önre!
Nemzetközi foglalási rendszereken keresztül pedig programszervezéssel, és bérautó kölcsönzéssel is foglalkozunk.
Saját szervezésű útjainkat országszerte több irodában is lefoglalhatja!
Büszkén vallhatjuk magunkat a 88 éves múltra visszatekintő Avoris Travel kizárólagos, magyarországi képviselőjének! A spanyol cég, 1931 óta foglalkozik utaztatással egy olyan utas centrikus szemléletben, amely a ma példa lehet bárki számára aki a turizmusban tevékenykedik!
 
Azaz a Sol Travelnél, mindent egy helyen megtalál.
 
Utazása során a biztonságához pedig Ön tudja kiválasztani, hogy melyik partnerünk baleset – betegség - poggyász biztosítását szeretné választani, hiszen a paletta széles, mi viszont itt is a legkiválóbb ár-érték arányra törekszünk.
 
Vízum köteles országba utazna? Forduljon hozzánk bátran és Mi segítünk! 
 
Valósítsa meg utazással kapcsolatos álmait a Sol Travel Utazási Irodával!
 
Irodánk Magyar Utazási Irodák Szövetségének (MUISZ) is tagja. 
Regisztrációs szám: R-0726/93/1999. 
Az Iroda minősített IATA tag, azaz a Nemzetközi Légi Fuvarozók repülőjegyeinek kiállítására jogosult utazási iroda. 
IATA engedély számunk: 3 12 1246 2.